Everywhere is een werkruimte met een compact toetsenbord

  01-11-2018

We gaan niet allemaal aan het werk bij een breed, uitgebreid bureau.

Er zijn mensen die werken op servers, in kiosken en in krappe industriële ruimtes; en er zijn thuiswerkers die een toetsenbord balanceren op de rand van een gammele keukentafel.

ActiveKey's reeks compacte toetsenborden is een ideale oplossing voor als er een probleem is met de ruimte. De "Mini Desk" -serie van het bedrijf is ontwikkeld voor gebruik in industriële en retailtoepassingen, maar is net zo thuis in een onconventionele en geïmproviseerde werkruimte.

Compacte toetsenborden hebben een kleinere voetafdruk dan een standaard standaard toetsenbord, dat ongeveer 45 cm breed is. De ActiveKey AK-410 is net minder dan 30 cm breed. Ze worden ook wel mini-toetsenborden genoemd.
Voor werknemers die worstelen in kleine ruimtes - bijvoorbeeld met een uitklapbaar toetsenbordvak als enige ruimte - kunnen zelfs korte tijden aan een bureau ongelooflijk oncomfortabel zijn. Als de toetsenbordlade niet past bij zowel de muis als een volledig toetsenbord, moet de muis ergens anders worden geplaatst en worden eenvoudige taken onsamenhangend en onhandig.
Een kleiner toetsenbord betekent ook dat je minder moeite hoeft te doen om te typen - gewoonweg minder spierbeweging -. Er is minder inspanning nodig om hogere toetsen te bereiken, en de pols en de hand kunnen op hetzelfde oppervlak rusten, waardoor de druk op de pols afneemt.
Voor degenen die veel tijd op een toetsenbord doorbrengen, is er minder kans op spierbelasting of repetitieve stress.
Full-size toetsenborden zijn een one-size-fits-all oplossing - maar we hebben niet allemaal grote handen! Het gebruik van een kleiner toetsenbord kan de houding verbeteren, en het is veel gemakkelijker om in een koffer te duiken en rond te bewegen als de werkplek draagbaarder wordt.
En het is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn of haar beperkte functie in één hand of arm heeft verloren, omdat het eenhandige bediening mogelijk maakt zonder de druk van een volledig toetsenbord.

ActiveKey is een toonaangevend merk in de productie en ontwikkeling van een reeks compacte toetsenborden. Het bedrijf is gevestigd in Pegnitz, Beieren, en combineert moderne technologie met een traditionele focus op klantenservice. Hun selectie van toetsenborden is veel verder dan de traditionele, met een breed scala aan backlit, draadloze en gespecialiseerde toetsenborden.

De keyboardfamilie AK-410-NP is een hoogwaardige, betrouwbare reeks toetsenborden. Duurzaam, met het volledige scala aan standaard toetsenbordfunctionaliteit, heeft de AK-410 86 toetsen, Microsoft® Windows ™ -knoppen en een ergonomisch ontwerp dat comfortabel is voor de gebruiker.

Het is antislip en spatbestendig - en voor werkplekken waar extra bescherming vereist is, verkoopt ActiveKey een toetsenbordbeschermingsfolie die beschermt tegen uitdagende omgevingen zonder verlies van gevoeligheid of gebruiksgemak.

Het apparaat is compatibel met alle besturingssystemen en apparaten die een standaard PS / 2-toetsenbord ondersteunen en heeft een 5 V +/- 5% (via PS / 2-interface) voeding. Hij is verbonden met een mini-Din-connector en weegt slechts 0,5 kg.

U kunt de AK-410 hier bekijken op http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/ACT001/Active%20Key%20AK-410%20Compact%20Mini%20Keyboard of Nexus bellen om onze ActiveKey-reeks compact en specialistisch te bespreken toetsenborden.


Foto door Thom Holmes op Unsplash